Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dilluns, 27 d’abril del 2015

Engresca't i participa!



Quan vam començar a sentir parlar del Programa Nexus 2024 la gran majoria de nosaltres no enteníem de què anava aquest projecte. Vam començar a escoltar paraules i explicacions sobre: treballar en un equip “col·laboratiu”, projectes transversals, motivar i encoratjar les persones, etc.. A més, se’ns va oferir la possibilitat de presentar les nostres idees, sotmetre-les a l’opinió de la Comunitat, i dur-les a terme treballant amb altres persones amb qui, potser, d’una altra manera mai no haguéssim treballat de forma tan directa.


Les persones que formem aquest primer equip del BdC ens hi vam ficar de cap. Una mica a cegues. Ens atreia la música del que ens explicaven; i és que quan la toques, t’engresques. Se’ns obre un món que teníem al costat però que no vèiem.

Creiem que és un bon moment per iniciar-nos tots en aquest canvi cultural. La UPC té nous directors d’orquestra que han impulsat un Nexus 24 des d’on ens conviden a tota la Comunitat a sumar i a aportar junts. A aconseguir, entre tots, una UPC millor.

Des d’aquí us volem convidar a participar en aquesta nova melodia. El camí no és fàcil: esforços, dubtes, hores dedicades i a dedicar, coses a polir… però sens dubte podem dir que és molt enriquidor aprendre compartint. En aquests mesos hem après els uns dels altres; hem après a treballar amb persones que no coneixíem cap a un objectiu comú. Hem après a organitzar-nos, a prendre la iniciativa i a planificar entre tots un BdC. Tot un repte!


Sabem que encara ens queden uns mesos per construir entre tots nous aprenentatges i experiències… però sense la partitura que anem escribint i l’orquestra que ens transporta no tindríem aquesta oportunitat.

Engresca’t tu també en aquesta aventura!
Engresquem la UPC a treballar amb una nova melodia!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates