Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dilluns, 11 de maig del 2015

Acomiadem al Toni

De vegades això del treball col·laboratiu no és fàcil. No us enganyarem. Implica ajuntar criteris diferents i posar-nos d’acord, que les coses mai seran exactament com pensaves o volies en un primer moment. Implica esforç, parlar, consensuar i avançar.

Som un equip de persones, la gran majoria no ens coneixíem abans d’iniciar aquest projecte. Vam començar amb il·lusió, però tocant de peus a terra. Des d’un primer moment vam establir unes normes de funcionament: ser respectuosos els uns amb els altres i parlar les coses. Que tothom pogués dir la seva. Així hem anat avançant, de vegades a passets, de vegades com una locomotora. Intentant recollir els criteris de tots però acceptant el fet que no sempre podíem estar d’acord en tot, i que el criteri de la majoria havia de ser el que marqués el camí a seguir.

Des de l’inici hem enfocat el BdC UPC com un espai on hi hagi una repositori amb tot el material, enllaços, etc. Però també teníem clar que havia de ser un espai de comunicació, un lloc que disposés d’un fòrum on la gent es pogués comunicar, pogués demanar ajuda, oferir-la, conèixer gent en llocs i situacions similars i crear xarxa. Sabem que això complicarà el manteniment del BdC, ja que s’haurà de vetllar pel bon funcionament del fòrum. Però entenem que aquest espai de comunicació és vital pel projecte, ja que és un espai que ara mateix no existeix a la universitat. Així que vam decidir anar endavant amb els riscos que això implica.

Dins de l’equip una persona no veia clara aquesta opció i, per tal de no endarrerir l’avenç de l’equip, va decidir deixar de formar part de l’equip BdC-Nexus24. Com a equip ens dol no haver sigut capaços d’arribar a un consens acceptable per a tots, però respectem la seva determinació i agraïm l’honestedat de deixar-ho quan veus que no estàs còmode amb les decisions preses.

Resultat d'imatges de huellas arena

Des d’aquí et volem dir fins la propera Toni! Confiem en retrobar-nos quan el BdC UPC estigui en marxa, ja que sabem que continues creient en el projecte tot i que no hem coincidit en la manera de dur-lo a terme.

Alicia, Araceli, Bea, Chantal, Isa, Lara i Raquel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates