Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dimecres, 6 de maig del 2015

Reunió 27 d'abril

El dia 27 d’abril vam realitzar una reunió presencial a una de les aules de l’EPSEB. Com sempre, la Chantal ens va fer d’enllaç i es va encarregar d’aconseguir tots els recursos necessaris per tal que tot sortís rodat. Aquesta trobada no va ser gaire llarga, però es van tractar molts temes que en aquell moment calien ser resolts:
  • Eina que utilitzarem per fer el prototip del BdC. La Bea i el Toni ens van ensenyar les diferents alternatives que teníem (Web creada especialment, Atenea, Foroactivo.com, eCatalunya, etc.) i finalment vam decidir que, pel fet que reuneix la majoria de prestacions que buscàvem, la que més se'ns adapta és ATENEA.
  • Determinar el pes que els fòrums havíen de tenir dins el BdC. Aquí és on van sorgir discrepàncies. La majoria som de l’opinió que els fòrums són essencials en la comunicació entre els usuaris. Entre tots, arribem a la conclusió de que tant el repositori com el fòrum han de ser-hi i tenir un pes equitatiu.
  • Contactes per defensar la compartició de coneixements. La Lara ens va aportar una part del feedback que va obtenir en la seva estada a la Rep. Txeca. Ens va dir que per ajudar a que la gent vegi la utilitat del BdC UPC podríem contactar amb experts d'empreses, administracions públiques, etc. perquè, a través d'unes preguntes o de forma lliure, ens facin arribar les seves opinions sobre el desenvolupament professional i personal a través de la compartició del coneixement. Aquestes opinions les penjaríem en un apartat del web del BdC UPC com a articles d’opinió.
  • Necessitat de demanar una adreça de correu electrònic del BdC UPC amb l'extensió @upc.edu. Decidim fer els tràmits pertinents aquella mateixa setmana amb el suport del padrí i amb l’extensió info.bdc@upc.edu.
  • Canvis en l'estructura del web del BdC UPC. En aquell moment l’espai web del BdC amb el qual comptàvem tenia una estructura de bloc i, ja que la primera pàgina no és estàtica, decidim modificar el disseny per tal que aquesta sigui més fixa i anar creant pàgines vinculades al ‘home’ bdcupc.blogspot.com. El contingut d’aquestes pàgines hauria de ser:
QUI SOM, COM SOM...
BLOC
ACCÉS BdC (aquí enllaçaríem amb el prototip d'Atenea)
ALTRES DIUEN (aquí posaríem les opinions dels experts que es comentava anteriorment)
 
Per donar per tancada la reunió, repasem el calendari d’actuacions en quant a allò exposat anteriorment, a la revisió dels àmbits del repositori i del fòrum, a l’e-mail d’agraïment per la participació en l’enquesta, a l’extracció i anàlisi dels resultats obtinguts a través d’aquest, a l’enviament d’aquests i la difusió del nostre article d’opinió i, per acabar, a la cerca dels experts del nou apartat ‘Altres diuen’.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates