Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dimarts, 5 de maig del 2015

Setmana del 20 al 24 d'abril


El BdC UPC viatja fins a la República Txeca 


La darrera setmana del 20 al 24 d'abril de 2015 la Lara va participar en l'Erasmus Staff Training Week de la Univerzita Hradec Králové (Rep. Txeca). En aquest cas, la mobilitat Erasmus +, a banda de fomentar l'intercanvi coneixements i de fer una sèrie de tallers relacionats amb la internacionalització de les universitats participants, dividia els assistents en tres grups: Relacions Internacionals, Biblioteques i Relacions Públiques, Màrqueting i Administració. L'objectiu principal de la separació en determinats moments era el de fer unes sessions de presentació i debat específiques, segons el lloc de treball dels participants.

Com ja sabeu, ens interessa tenir el màxim de feedback possible i el màxim de punts de vista d'ulls interns i externs com a suport en la construcció del Banc de Coneixements UPC. És per aquesta mateixa raó que la Lara va presentar el BdC UPC com a fòrmula de màrqueting intern, fent que encaixés perfectament en el programa de la mobilitat. El projecte va tenir una gran acollida i, al tenir com audiència professionals d'aquest àmbit, vam poder obtenir reflexions, idees i propostes de millora. Específicament, hi ha una mesura de promoció que podríem implementar si tots els membres de l'equip estem d'acord un cop la tractem en la propera reunió. Com sempre, ja us anirem informat. 

Finalment, ens agradaria afegir una última reflexió: si no hagués estat per aquesta experiència internacional tan enriquidora, no haguéssim pogut gaudir d'una observació externa aliena a la UPC però, alhora, vinculada a l'educació universitària dins de l'Espai Europeu d'Educació Superior. Us afegim el nom de les universitats assistens a l'Erasmus Staff Training Week que ens van ajudar en el desenvolupament del projecte i la presentació del BdC UPC.

PARTICIPANTS
  • Univerzita Hradec Králové, República Txeca (organitzadora)
  • Hochschule Merseburg, Alemanya
  • Pädagogische Hochschule Schwäbisch Gmünd, Alemanya
  • University of Winchester, Anglaterra
  • Haute Ecole Libre Mosane HELMo, Bèlgica
  • Universitat Politècnica de Catalunya, Espanya
  • Siauliai University, Lituània
  • West Pomeranian University of Technology Szczecin, Polònia

PRESENTACIÓ



2 comentaris:

  1. Felicitats Lara i felicitats BdC! Quina bona idea anar exportant el model de Nexus24 per Europa! Ja tenim ganes de veure resultats ;-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Maria! I nosaltres de poder compartir-los amb vosaltres!

      Elimina

Designed ByBlogger Templates