Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dimarts, 30 de juny del 2015

Assaig general


Ja s'apropa el dia de la gran presentació final, hi ha una mica de nervis, no ens enganyem.

Ens han dit que la presentació enlloc de 20 minuts ha de durar 15, això sembla missió impossible, com escurçar quan tenim tantes coses a ensenyar?


L'assaig final el fem a un aula de l'EPSEB, anem arribant, i mentre unes comencen l'assaig, que han de marxar d'hora, altres armades amb un portàtil de la biblioteca, fan els últims canvis a la presentació i també al prototip.


Afegim idees que ens han donat els nostres beta-testers, com l'Àlex, que ens va inspirar per obrir un apartat per projectes. Passem la informació a infografies, sempre buscant la manera més efectiva d'explicar les coses.

I quan ja estem contentes amb el resultat, fem l'assaig general final, que de final no en té res perquè evidentment continuem el procés de millora que esperem que el divendres ens porti a l'èxit.

Han estat uns mesos intensos, ara només queda la recta final, però la motivació, les ganes que aquest projecte es tiri endavant, fan que el cansament quedi en segon terme.

Preparades?, llestes?... divendres arriba el moment de la veritat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates