Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dijous, 18 de juny del 2015

Comencen les col·laboracions al BdC

Un dels resultats que ens va fer més il·lusió de l’enquesta va ser descobrir que ja hi ha gent que vol col·laborar amb el BdC, per això vam convocar-los a una reunió: per presentar-los el projecte amb més detall, ensenyar-los el prototip que hem preparat i demanar-los ajuda.

Al final, com sol passar, no tots van poder venir, però ja hem contactat amb ells per poder comptar amb el seu punt de vista. Els que sí hi van ser, ens van donar un feedback valuosíssim i fins i tot ens van aportar noves idees!!

Desenvolupament de la reunió: 

Després d’ensenyar el prototip que hem creat a Atenea i les normes de funcionament, vam explicar els espais que teníem previstos a la plataforma (els fòrums de consulta, el repositori, el formulari per poder col·laborar, l’espai on hi ha es presenten el col·laboradors, etc.). També es van presentar els diferents rols que creiem que formen el BdC: l’usuari, l’enllaç d’àmbit que modera, el dinamitzador d’enllaços, els serveis experts i els col·laboradors, sense els quals el BdC no seria possible.

Sobre els col·laboradors se’ls van presentar les tres figures que tenim pensades: el creador de contingut, el propi enllaç i el formador intern. Ah i com volem que hi hagi un reconeixement de la feina feta, a més de publicar les col·laboracions al taulell d’anuncis, i fer un newsletter (sota subscripció), les persones que participin rebran un “pitagorin”!!

També vam tenir l’oportunitat de mostrar als nostres futurs col·laboradors els mapes dels principals processos que es donaran en el marc habitual de l’activitat del BdC.

Qüestions plantejades pels assistents i conclusions:



A més es comenta que es podria  aprofitar el perfil a Atenea perquè els usuaris del BdC es presentin davant els altres usuaris tot explicant els seus coneixements. Això podria ajudar a fer més xarxa i a la cerca de complicitats alhora de desenvolupar un projecte en comú.

Finalment ens vam acomiadar donant les gràcies per l’assistència i demanant que entressin a Atenea i ens donessin la seva opinió un cop haguessin testejat l’eina… així que el BdC ja està en fase de proves!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates