Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dilluns, 8 de juny del 2015

Reunió 4 de juny

Amb la voluntat de refrescar els ànims en total acord amb la calor d’aquests dies, ens hem reunit centrant-nos en l’organització interna de les tasques que encara queden pendents. Anem familiaritzant-nos amb la nova eina,  el Trello, que ens posa color a la feina que ha de desenvolupar cadascuna…
A banda d’actualitzar calendari, fixant de nou les reunions amb col·laboradors i serveis experts que encara hem de celebrar, hem posat sobre la taula altres temes que afecten el creixement del Banc de Coneixements:

Un d’ells es refereix a la petició que ens ha sobrevingut de part del responsable de formació del Departament d’Economia Generalitat… El BdC genera interès! Agrada! És un bon feedback que vulguin crear equivalents al nostre projecte! En aquest sentit l’equip queda d’acord en acceptar la seva sol·licitud, via e-mail i fent èmfasi en el reconeixement del BdC… Paral·lelament sorgeixen bones idees per reforçar la marca … tot plegat un bon indicatiu de que el Banc pot ser molt beneficiós i que va per bon camí!

A continuació toca el torn als detalls tècnics i estructurals a tenir en compte la presentació del dia 3 de juliol. Fixem un període en que tindrà vigència la prova pilot de la plataforma BdC (20-30 de juny), s’acorda tancar les opinions de suport de les persones externes a la UPC per incloure-les a la plataforma i, a part de millorar imatge i acotar continguts de la presentació que ja tenim, es parla d’elaborar un vídeo... un vídeo que serveixi de presentació de l’equip BdC i que mostri de forma àgil, ràpida i directe l’evolució del treball col·laboratiu que ha suposat el projecte.

Per concloure, vist que no ens agrada deixar fil sense agulla,  assignem un interlocutor del grup per cada apartat de la presentació definitiva... punt i seguit d’una etapa...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates