Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dimecres, 1 de juliol del 2015

BdC i futur, aliança perfecta

Recta final… o inicial. Resta només tractar d’encarar el futur o millor, el futur immediat. Tenim el projecte, tenim l’equip, tenim el prototip, suport i un munt de bones idees. El punt que marca el tret de sortida serà la presentació del BdC el proper 3 de juliol. I llavors què? Quins són els pilars que ens permetran construir el BdC que vol la Comunitat UPC?
En primer lloc cal assegurar una bona estructura. Cal abastir-se d’un repositori potent, organitzat per àmbits, on qualsevol membre de la Comunitat UPC pugui trobar el que necessita. Píndoles de coneixement en format manual o videotutorial, adaptades a cada menester. Coneixement sempre validat pels Serveis Experts de la Institució que optimitza recursos i procediments.

En segon lloc, volem que el Fòrum del BdC generi formació personalitzada. Que comlementi el que ofereix el Servei de Desenvolupament Professional (SDP), creiem imprescindible donar resposta concreta a les necessitats de cada persona mitjançant tutories internes personalitzades. Conjugar a les persones implicades sota el rol de formador i alumne, sempre garantint una formació acreditada per la Institució i reconeixent-la a l’expedient d’ambdues persones implicades.

Per tant,
COL·LABORACIÓ DE LA COMUNITAT UPC - SUPORT INSTITUCIONAL - TREBALL EN EQUIP - ESTRUCTURA

Són elements fonamentals per donar projecció de futur al BdC. Juguem amb el factor TEMPS. El que ens donarà la validesa que necessitem, ja que les persones que composem el BdC vetllarem perquè així sigui. El temps ens marcarà el ritme per crear els pilars que conformen el BdC. Un d’aquests pilars és el motor que en el seu dia va impulsar el nostre projecte, un dels motius que va fer sorgir el projecte: fer aflorar talent i compartir el coneixement. És fonamental crear un banc de formadors interns, format per voluntaris de la UPC i consolidat a través d’un sistema de sol·licitud expressa i validat pel SDP. Cada membre de la Comunitat UPC, ja sigui pel lloc de treball que ocupa, ja sigui per la seva formació/professionalització pot ser un col·laborador del BdC. Paral·lelament ens sembla molt positiu incentivar trobades i xerrades que serveixin de complement a la formació o per poder desenvolupar grups de treball i projectes en comú. I finalment és just que aquesta dedicació al BdC, el coneixement posa’t a disposició de la Comunitat i el suport a erigir una UNIVERSITAT DE QUALITAT tingui el corresponent reconeixement; que s’incorpori aquest “títol” de col·laborador al pla de desenvolupament professional.
En resum: ja tenim la motxilla BdC ben plena amb tot el necessari perquè aquesta aliança amb el futur sigui ben pròspera!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates