Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dimecres, 8 de juliol del 2015

Dia de la presentació final

Divendres 3 de juliol, a les 9:40h a la Sala Àgora del Campus Nord, va arribar el moment de la veritat. Vam fer la presentació del nostre projecte davant el Comitè del Nexus24, els altres equips de la primera crida i altres persones convocades, com alguns membres dels equips de la segona crida i amics i amigues que van poder assistir.

Els nervis hi eren, la veritat, la il·lusió i la confiança que aquest és un projecte que pot ser de gran servei per a la comunitat i que per això calia deixar-s’hi la pell, també. Així que allà ens teniu, nervioses però motivades, amb l’energia que et dóna saber que el que fas té un ampli recolzament, d’haver vist cadascuna de les vostres respostes, els mails de consulta, d’ànims, etc. Tot això i més és el que va permetre que anéssim més enllà de vergonyes personals i timideses i féssim el nostre discurs amb una seguretat inimaginable fa uns mesos. 


En acabar la presentació, vam respondre algunes consultes, consultes intel·ligents va dir en Didac, de l’equip impulsor del Nexus24 i vam atendre els comentaris de la Gerent, “sou conscients que això trenca amb la manera de fer habitual de la universitat?” va dir. I tant que ho som i ens encanta!!Un cop feta la presentació vam seure, per veure les fabuloses presentacions dels nostres companys de viatge. Totes dues mot interessants i enriquidores, projectes que també busquen millorar la universitat des de diferents àmbits. Moltes felicitats, companys!

Després el Comitè Nexus ens va donar el seu feedback, i ens complau dir que el BdC tira endavant. A començament de curs tindrem una primera reunió amb la Gerent per veure com podem fer realitat totes les nostres idees, què cal millorar, què cal canviar. Així que ara toca posar-nos en mode de pausa, però no massa, aprofitarem aquest temps per obtenir nous feedbacks dels nostres beta-testers, i que això ens permeti millorar l’eina per quan tots la puguem començar a fer servir. Si algú més està interessat/da a provar-la que no dubti a enviar-nos un correu perquè us donem accés, ens podeu trobar info.bdc@upc.edu

Finalment, només ens queda donar les gràcies a tots els que ens han acompanyat en aquest camí, per l’ajuda, els ànims i la confiança donada. Gràcies a tots els que ens vau votar, als que ens heu fet comentaris, propostes, als que ens heu donat noves idees, als que simplement ens heu donat ànims, gràcies a totes i tots. Ens veiem ben aviat!

Equip del BdC: Alicia, Araceli, Bea, Chantal, Isabel, Lara i Raquel.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates