Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dijous, 15 d’octubre del 2015

El BdC a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya


El dia 1 d'octubre vam presentar el BdC a l'Escola d'Administració Pública. L’Escola ens ho havia demanat i el vam presentar a les i als Caps de Formació dels diferents Departaments de la Generalitat de Catalunya i de les Universitats Públiques Catalanes. Vam poder anar la meitat de l’equip. Per poder presentar el BdC d’una forma breu i prou clara perquè entenguessin l’abast del nostre projecte, vam realitzar una mini presentació i ens la vam dividir entre les quatre persones de l’equip allà presents.


La veritat és que, a aquestes alçades, explicar què és el BdC, com és, i quins avantatges pot aportar, ens resulta molt més fàcil!! Però no ens enganyem, tot i així hi havia nervis, que parlar davant de gent experta sempre imposa una mica.

Abans d’iniciar la nostra exposició, la Pilar Batanero, a qui des d'aquí donem les gràcies pels ànims, gestions i bon tracte, va situar el projecte del BdC en context, fent una breu explicació del programa Nexus24 per tal que els assistents sàpiguessin on es va gestar el projecte (val a dir que els va sorprendre bastant el caracter voluntari de tot plegat). Després la Bea va fer les presentacions dels membres del grup assitents i, a continuació, en aquest ordre, la Raquel, la Lara i la Chantal van parlar del BdC.

I va ser tot un èxit, al punt que en acabar, ens van demanar més!! De fet, van  voler veure la plataforma i el seu contingut i, fins i tot, van fer fotos!!

Finalment, després de respondre algunes preguntes, ens van demanar que més endavant expliquem i presentem l’evolució del nostre Banc. Així que ja ho veieu, el BdC continua en marxa, en breu us explicarem més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates