Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dimecres, 10 de febrer del 2016

Preparats, llestos...ja! - 2a Jornada Nexus24: Demà ens posem en marxa!

El dia de la posada en marxa del BdC ja s’apropa, només queden 24 hores! Estem fent els últims esforços per tenir el Banc de Coneixements preparat per a la Prova Pilot. Tenim els fòrums enllestits, materials penjats, altres en revisió... això és un no parar!!

A més, demà volem donar una bona impressió, no oblidem que és el primer pas per aconseguir que el BdC sigui una realitat per a totes i tots. Així que, primer farem una presentació de 10 minutets (el temps que ens han donat és poquet, però l’aprofitarem fins l’últim segon), i després, entre Píndoles i Open Space, tindrem el nostre espai on poder informar de totes les funcionalitats del Banc a qui ho vulgui amb més detall.
Però no es tracta només d’informar, es tracta de parlar-ne, de compartir, de saber què en penseu, de recollir les necessitats que penseu que podem ajudar a cobrir i, també, evidentment, de buscar gent amb ganes de col·laborar, gent positiva i amb empenta, que cregui que té alguna cosa a aportar i que vol anar més enllà del seu cercle laboral habitual.

Així que si voleu saber-ne més, preguntar, tafanejar... busqueu-nos, busqueu el Pitagorin que de ben segur som a prop!

I per acabar, ara que ja arriba el dia 11 (demà), en nom de tot l’equip, uns agraïments que volem fer abans de començar la Prova Pilot:

  • Per l’aprenentatge: gràcies als companys del Nexus24, tant a l’equip impulsor com a la resta de companys del altres equips; va ser intens, va ser dur, va ser divertit, va ser... una experiència!!
  • Per venir i per tenir idees: gràcies als nostres col·laboradors per fer-nos veure tot un món d’oportunitats que no havíem vist, el fet que des del primer moment estiguéssiu disposats a ajudar, va ser un dels motius per no desfallir.
  • Pel suport i per no deixar-nos abandonar: gràcies a la Pilar Batanero, ho hem de reconèixer, hi va haver un moment donat que no teníem clar que això anés a tirar endavant, no trobàvem el camí a seguir i ella ens el va mostrar. Gràcies també al Paco Navallas, que ens va apadrinar i ens continua donant suport.
  • Per donar-nos l’oportunitat: gràcies a la Gerència, per reconèixer la feina feta i donar-nos l’oportunitat de seguir endavant amb la prova pilot.
  • Per la infraestructura: gràcies a l’EPSEB i al seu personal, per haver-nos deixat ocupar aules per desenvolupar el projecte; gràcies al Jesús, la Laura i el Miquel per ajudar-nos amb els problemes tècnics; i gràcies a la Remei i el José de la Biblioteca per deixar-nos els portàtils i les sales.

Passi el que passi a partir d’ara, no volíem oblidar a tots els que ens han ajudat a arribar fins aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates