Vols beneficiar-te d’un espai on contactar amb persones disposades a donar-te un cop de mà? T’agradaria posar a l’abast dels altres els teus coneixements, experiències i talents?

AJUDA'NS a crear el BdC UPC!

dijous, 12 de maig del 2016

Primers mesos de la prova pilot

Ja portem uns quants mesos amb la prova pilot en marxa i en aquest temps han passat moltes coses. Aquí us en fem un petit resum:



Material publicat:  
S'ha elaborat una guia de protocol i suport a la realització d'actes, s'ha generat un nou fòrum per elaborar recull d'eines i aplicatius informàtics i s'ha creat un cercador de l'àmbit de la ofimàtica que sóna accés a tutorials del diversos aplicatius.

Accions semi-presencials fetes:  
Ara fa un parell de setmanes vam finalitzar la primera experiència pilot del BdC amb una acció formativa d'Access de nivell inicial que va comptar amb la col·laboració de l'SDP per al reconeixement de les hores de formació, de la Luisa Vicente com a formadora i en la que van participar 7 persones.
Estem molt contents amb els resultats d'aquesta activitat ja que totes les parts van quedar molt satisfetes, moltes gràcies Luisa per aportar els teus coneixemenys al BdC!

Noves demandes rebudes al BdC
Algunes de les persones participants ens van comentar que voldrien contactar amb alguna persona que els hi donés un cop de mà amb l'edició de documents pdf així que si voleu col·laborar amb nosaltres o coneixeu alguna persona experta en el tema feu-nos-ho saber, que contactarem amb ella per explicar-li el projecte!

Per una altra banda una altra companya del BdC s'ha ofert per donar suport en la preparació a l'examen d'anglès KET (equivalent al nivell A2.2) a tres persones que necessiten un reforç, esperem poder començar les activitats a finals de mes! Si estàs interessat/da en participar o bé penses que també els hi pots donar un cop de mà contacta amb nosaltres!

Focalització d'esforços
A partir d'ara, degut a les càrregues de feina individual, a situacions personals i a mobilitats laborals, i teninet en compte les vostres demandes, dirigirem els nostres esforços principalment a les àrees d'ofimàtica i d'anglès ja que creiem que són les que poden aportar més amb els recursos que tenim. Esperem poder reprendre ben aviat la dinamització dels altres àmbits! 


I de moment això és tot....continuem amb la prova pilot!  Ens ajudes? :-)
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed ByBlogger Templates